Vakantie Les Issambres

Les Issambres: het is dé perfecte plek in Frankrijk voor een heerlijke vakantie. Les Issambres ligt in het zuidoosten van Frankrijk, tussen Saint-Tropez en Nice. Het is gelegen in het departement Var, dat weer deel uitmaakt van de regio Provence Alpes Cote d’Azur. Het is een gezellige badplaats die zeer geschikt is voor een vakantie met het hele gezin.

Schattig dorpje
Het schattige dorpje Les Issambres ligt aan de prachtige kust van de Golf van St. Tropez, tussen de Middellandse Zee en de heuvels van het Massif des Maures. Er zijn hier langs de kust veel mooie rotsachtige baaien te vinden. Ook is er een aantal mooie zandstranden, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen met jonge kinderen. Voor de liefhebbers van een wandeling zijn er ook genoeg mogelijkheden. Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van een mooie wandeling langs de zee, dan kun je gebruik maken van het wandelpad naar Saint Tropez.

Zeilen en duiken
In Les Issambres vind je veel mogelijkheden voor diverse activiteiten. Zo is er op het strand een zeilcentrum, waar je onder andere bootjes kunt huren en waar ook zeilles wordt gegeven. Er is een mooie haven waar plaats is voor meer dan vierhonderd boten, met gezellige restaurants, duikwinkels en diverse leuke andere winkels. Je kunt hier ook de veerboot pakken die je naar de haven van Sainte Maxime en Saint Tropez brengt.

Luxe villa’s
In deze regio is een overvloed aan mooie appartementen, gîtes en villa’s te huur. Er is voor elk wat wils te vinden. Er zijn hier over het algemeen veel luxe villa’s te vinden, bijvoorbeeld met een groot zwembad en daarbij uitzicht op zee. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van Azur Select. Hier vind je diverse zeer luxe villa’s, die ook geschikt zijn om met een groter gezelschap te overnachten.

Villa met prive zwembad
Dus ben je nog op zoek naar de ultieme bestemming voor een vakantie? Bekijk dan eens de mogelijkheden in Les Issambres.