Luxe vakantiehuizen in Frankrijk

Frankrijk: voor Nederlanders vooral het land van de wijn, vakantie, zon, zee, strand en heerlijk eten. Veel mensen associëren een vakantie in Frankrijk vooral nog met een kampeervakantie: uren rijden met de auto met daarachter de caravan, om vervolgens twee weken te kamperen op een camping waar doorgaans vooral ook veel andere Nederlanders staan. Dat kan natuurlijk heel leuk zijn, maar Frankrijk biedt ook veel andere mogelijkheden als het gaat om accommodaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe villa die van alle gemakken voorzien is en beschikt over een eigen zwembad? Dat zal voor velen klinken als een droomvakantie.

Als je op zoek bent naar een dergelijk luxe vakantiehuis zijn er veel website waar je villa’s kunt vinden. We geven hierbij een overzicht van een paar websites waar je veel keuze hebt en gegarandeerd een luxe vakantiehuis zult vinden dat aan al jouw eisen voldoet.

Luxe vakantiehuizen in de Dordogne
Op de website https://www.luxevakantiehuis-dordogne.com vind je (zoals de naam al prijsgeeft) luxe vakantiehuizen in de Dordogne, de prachtige streek in het zuiden van Frankrijk. Op deze website vind je vooral veel vakantiehuizen die landelijk gelegen zijn en sfeervol zijn ingericht, voorzien van alle comfort en uiteraard met een zwembad. De beheerders van deze website kennen de eigenaars van alle vakantiehuizen op hun website, waardoor je verzekerd bent van een juiste omschrijving van het huis.

Bijzondere villa’s
Ook op de website www.specialvillas.nl vind je veel luxe en bijzondere vakantiehuizen in Frankrijk. Er is genoeg keuze als het gaat om in welk deel van Frankrijk je wilt verblijven, er zijn villa’s te vinden in bijvoorbeeld Bretagne, Limousin, de Côte d’Azur, de Provence en Normandië. Ook als je op zoek bent naar een vakantiehuis voor grotere groepen biedt deze website voldoende mogelijkheden.

Naar Zuid-Frankrijk
Voor wie specifiek op zoek is naar een luxe vakantiehuis in het zuiden van Frankrijk is de website AzurSelect.nl zeer geschikt. Op deze website vind je de mooiste vakantievilla’s in de Provence en de Côte d’Azur. Azur Select is een van de grootste aanbieders van luxe vakantiehuizen Zuid Frankrijk. De villa’s zijn doorgaans van Nederlandse en Belgische eigenaren. Anderzijds kun je terecht bij Immo Abroad vakantiehuizen.

Authentieke vakantiehuizen
Op Francevilla.nl vind je luxe en authentieke vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk. Alle villa’s zijn rustig gelegen en hebben een schitterend uitzicht. Ook beschikken de villa’s allemaal over draadloos internet. Het merendeel van de vakantiehuizen op deze website beschikt over een privézwembad. Ook zijn er huizen die zelfs beschikken over een jacuzzi of een sauna. En wacht dacht je van een eigen tennisbaan?